HYVIN PURESKELTUA -blogi

PURE Suuhygienistipalvelut on valmiina levittämään isoon ääneen, mutta hymyssä suin, hampaidenhoidon ja suun terveyden ilosanomaa. Blogiin tarjoilemme noin kerran kuussa uutta sisältöä.

Blogiin ammennamme PUREn perustajan, pitkän linjan suuhygienisti Kati Turusen hiljaista tietoa alalta. Wikipedian määritelmän mukaan hiljainen tieto on henkilökohtaista, usein kokemuksen perustuvaa tietoa, jota on vaikea jakaa ja sanallistaa.

PUREpediassa sananselitys on toisenlainen. Me uskomme, että monia tieteellisiäkin asioita voi kertoa helposti ymmärrettävässä muodossa, kun tekstin kirjoittaa "sydämellään" asiakasta ajatellen.

Tiesitkö tämän? Meillä voit maksaa myös Epassilla

Jos Sinulla on käytössäsi Epassi-hyvinvointietu, mutta et ole vielä käyttänyt sitä palveluihimme, löydät käyttöohjeet tästä kirjoituksesta.

Jatka lukemista ›

Parodontiitti – viekas, vakava ja väheksytty kansantauti

Kuinka ihanaa olisikaan, jos voisimme ehkäistä kaikkia vakavia sairauksia millimetrien mittaisella liikkeellä ja pitkäksemme käymällä!

Jatka lukemista ›

Koronavirustiedote: hammashoito on turvallista PUREn vastaanotolla

Hammashoitoon tuleminen on turvallista koronan aikaankin. Siitä pitää huolen korkea aseptiikan taso ja huolellinen suojapukeutuminen.

Jatka lukemista ›

Biologinen urakelloni tikitti: uusi yritys syntyi koronavuoden epävarmuuteen

Uskokaa tai älkää, mutta myös PURE Suuhygienistipalveluiden ”odotusaika” oli noin yhdeksän kuukauden mittainen. Haaveita oli toki ollut tämänkin ”lapsen” suhteen jo paljon pidempään. Äärimmäisen poikkeusvuoden haasteiden keskellä tuli viimein aika uskaltaa. Mutta pelottanutkin on, se on myönnettävä.

Jatka lukemista ›

VIERASKYNÄ: kun yrittäjistä tuli toistensa asiakkaita (ja faneja)

Seuraavalla viikolla menen Katin vastaanotolle ja saan vahvistuksen siitä, että KAIKKI se, mitä PUREn markkinointiin on sanoiksi puettu, on todellakin totta, ei pelkkiä suuria lupauksia. Olen hyvissä ja varmoissa käsissä ja minua kohdellaan asiakkaana tavalla, jota en ole koskaan aiemmin hammashoidon vastaanotolla kokenut.

Jatka lukemista ›