Yhä useampi PURE-asiakas maksaa valitsemansa suuhygienistin palvelun Epassilla. Jos myös Sinulla on käytössäsi Epassi-hyvinvointietu, mutta et ole vielä käyttänyt sitä palveluihimme, tässä ohjeet:

1. Tee ostos haluamaasi hoitoon – esimerkiksi suun ja hampaiden laajaan hammastarkastukseen, soodapuhdistukseen tai hammaskiven poistoon – täällä:

PURE Suuhygienistipalvelut – Epassi Marketplace

2. Varaa sen jälkeen itsellesi sopiva aika maksamaasi hoitoon haluamaltasi PURE-suuhygienistiltä: Ajanvaraus | PURE Suuhygienistipalvelut (purelahti.fi)

3. Kun kalenterisi muistuttaa kohtaamisestamme, saavu nautiskelemaan täysin poikkeuksellisesta suuhygienistikokemuksesta. Kun on maksun aika, kerro Epassi-ostoksestasi. Me löydämme tiedon järjestelmistämme.

Jos saldon erääntyminen ei uhkaa, voit myös tehdä niin päin, että varaat ensin vastaanottoajan ja hoidat maksun Epassi-sovelluksella vasta paikan päällä luonamme.

HUOM: Jos Epassi-etu on niin sanotusti vanhenemassa käsiin etkä osaa nopeasti valita oikeaa palvelua, varmin valinta Marketplacessa on LAHJAKORTTI.

Mihin Epassin hyvinvointietua voi käyttää?

Hyvinvointietu on verrattain uusi henkilöstöetu, ja sen suosio on kovassa kasvussa – eikä ihme, sillä edulla voi hyvin konkreettisesti edistää omaa terveyttä. Hyvinvointietu on osa yrityksen vapaaehtoista työterveyttä, joten sallitut palvelut pitää aina tarkistaa omalta työnantajalta.

Hyvinvointietu on tarkoitettu työkykyä ylläpitävien hyvinvointi- ja terveyspalveluiden maksamiseen, joihin myös hammashoito kuuluu. Hyvinvointiedulla ei kuitenkaan voi maksaa esteettisiä palveluita, kuten hampaiden valkaisuja.

Epassin Hyvinvointietu on “vapaaehtoinen” osa työnantajan tarjoamaa työterveyshuoltoa. Jokainen työnantaja päättää itse, mitkä palvelut tähän vapaaehtoiseen työterveyshoidon osaan kuuluvat. Siksi Epassissa mainitaan hyvinvointiedun kohdalla työnantajan lähete, joka kertoo, mihin palveluihin etua voi käyttää. Työnantaja voi rajata edun koskemaan esimerkiksi vain hierontapalveluita tai hammashoitoa.

Näin voit tarkastaa, että Epassisi käy meillä varmasti:

  1. Avaa Epassi-sovellus, kirjaudu sisään ja valitse Haku-sivu alavasemmalta.
  2. Valitse yläreunasta Hyvinvointi ja valitse PURE Suuhygienistipalvelut alle avautuvasta listasta.
  3. Työnantajasi päättämät hyvinvointiedun käyttösäännöt näytetään käyttöpaikan tiedoissa sivun yläosassa. Jos kohta on tyhjä, työnantajasi ei rajoita hyvinvointiedun käyttöä. Kaikki käyttöpaikat – myös PURE – ovat käytettävissäsi.