Hammaskorut Lahti

Kun hampaasi ovat hyvin hoidetut ja terveet, voit ottaa Suuhygienistipalvelut PUREssa hammaskorun kauniin hymysi persoonallista viehätysvoimaa korostamaan!

HoitoKestoHinta
Hammaskorun kiinnitys30 min50,00 €Varaa aika ›
Swarovski kristallikoru25,00 €
Valkokultakoru timantilla40,00 €
Hammaskorun poistokäynti15 min31,00 €Varaa aika ›
Hammaskorukonsultaatio15 min0,00 €Varaa aika ›

Hammaskorun kiinnitys suuhygienistillä ei koske

Meidän tekemänämme hammaskorun kiinnitys ei koske – taitaen tehty kiinnitys ei oikeastaan tunnu sinulle miltään. Käytämme PUREssa tutkittuja ja hyväksi todettuja aineita hammaskorusi kiinnittämiseen. Näin hammaskorun kiinnitys on turvallista ja valitsemasi koru kestää paikallaan pitkään.

Suuhygienisti on suun terveyden ammattilaisena paras henkilö arvioimaan, ovatko hampaasi oikeanlaisessa kunnossa hammaskorua varten. Jotta voit ottaa hammaskorun, on hampaidesi oltava ehjät, ikeniesi terveet ja kotona tekemäsi hampaiden hoito hyvää. Ennen hammaskorun kiinnitystä sinun on hyvä käydä hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa.

Kuinka kauan hammaskoru kestää kiinnitettynä?

Kristallikorujen kiinnitys pysyy muutamia vuosia. Jos hammaskorusi on hopea-, kulta- tai valkokultakantainen, voi se kestää kiinnitettynä jopa vuosikymmenen.

Valikoimastamme löydät kristalliset ja valkokultaiset hammaskorut. Halutessasi voit varata ajan maksuttomaan hammaskorukonsultaatioon ja tutustua koruvalikoimaamme samalla!