Hampaiden valkaisu Lahti

Suuhygienistin luona valkaiset hampaasi turvallisesti! Suuhygienistipalvelut PUREssa tehdyssä hampaiden valkaisussa valkaisu on meidän vastuullamme. Käytössämme ovat tutkitut, laadukkaat, turvalliset ja CE-merkityt aineet, joilla sinä saat tehokkaan ja hammasystävällisen valkaisun ilman vaaraa hampaidesi tai ikeniesi vahingoittumisesta. Usein valkaisutulos on nähtävissä jo yhden käynnin jälkeen etkä joudu odottelemaan hymysi kirkastumista.

Valkaisuhoidon tekeminen kestää 1–2 tuntia. Voimme tehostaa valkaisuasi laserilla, joka on tämän hetken tutkitusti tehokkain ja hammasystävällisin valotehostettu menetelmä. Laserilla tehostetulla valkaisulla saat hoidetun, terveen näköiset ja puhtaan tuntuiset hampaat, jotka näyttävät luonnollisen kauniilta. Laserin käyttö hampaiden valkaisussa vähentää vihlonnan todennäköisyyttä, mikä tekee hoitokäynnistäsi PUREssa mukavamman ja vähentää mahdollista jännitystäsi.

HoitoKestoHinta
BlancOne® ULTRA+115 min340 €Varaa aika ›
BlancOne® TOUCH kevytvalkaisu60 min190,00 €Varaa aika ›
BlancOne® CLICK pikavalkaisu30 min105,00 €Varaa aika ›
Valkaisukonsultaatio15 min0,00 €Varaa aika ›

Suuhygienisteinä välitämme suusi kokonaistilanteesta

Hampaiden valkaisu on hammashoidon viimeinen osa. Jotta voimme valkaista hampaasi, tulee niiden olla puhtaat ja ehjät sekä ikeniesi terveet. Sinun kannattaa varata hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus mahdollisimman lähelle hampaidesi valkaisuhoitoa – ei kuitenkaan samalle päivälle.

Varatessasi ajan suuhygienistin tekemään hampaiden valkaisuun saat paitsi parhaat vinkit valkaisutuloksesi säilyttämiseen myös aidosti suusi puolella olevan valkaisijan, joka varmistaa, että valkaisu sopii hampaillesi. Meillä PUREssa on monia erilaisia valkaisuja, jotta saat varmasti itsellesi sopivimman hoidon.

Hampaiden valkaisu ei sovi raskaana oleville tai imettäville. Sinun on hyvä huomioida, etteivät hampaidesi keinotekoiset rakenteet, kuten paikat, kruunut ja laminoinnit, vaalene. Jos sinulla on paljon keinotekoisia rakenteita hymysi etualueella, voi valkaisu tehdä hymystäsi kirjavan.

Miten hampaiden valkaisu suuhygienistin vastaanotolla tehdään?

Kerromme sinulle läpi koko hoidon, mitä on tapahtumassa ja varmistamme, että olosi on rento ja mukava. Valkaisun aluksi määrität kanssamme hampaidesi lähtövärin valmiin asteikon avulla. Sitten asettelemme sinulle pehmeän, silikonisen suunaukipitäjän, joka kääntää huulesi pois hoidon tieltä. Puhdistamme hampaasi hohkakivijauheella, jonka jälkeen suojaamme suusi limakalvot ja ikenesi geelillä, jonka kovetamme led-valolla.

Seuraavaksi levitämme valkaisugeelin hymyillessäsi näkyvien hampaiden ulkopinnoille. Tämä tarkoittaa noin 8–10 hammasta kummastakin leuastasi. Valkaisuteknikan vuoksi emme valkaise tätä taaempia hampaitasi. Aktivoimme valkaisugeelin laserilla 30 sekunnin ajaksi 1–3 kertaa per leukasi kuudesosa. Aktivoinnin jälkeen poistamme geelin sekä huuhtelemme ja kuivaamme hampaasi. Vahvemmissa valkaisuissa toistamme tämän vaiheen.

Lopuksi poistamme suuhusi asetetut suojaukset ja viimeistelemme valkaisun hoitoaineella. Viimeiseksi määrittelet uudelleen hampaidesi sävyn kanssamme, tällä kertaa kauniin vaaleammaksi!

Satunnaisesti hampaiden valkaisu saa aikaan ohimenevää vihlontaa, joka kestää enintään muutaman päivän ajan. Jos valkaisusta on tullut hampaisiisi kirjavuutta, laikkuja tai epätasaisuutta, ne tasaantuvat tavallisesti kahden viikon kuluessa.

Näin vähennät hampaidesi uudelleenvärjäytymisen valkaisun jälkeen

Hampaidesi valkaisua seuraavan kahden tunnin aikana sinun tulee olla syömättä ja juomatta. Vettä saat hörpätä. Syö siis riittävästi ennen valkaisuhoitoon tulemista, jotta nälkä ei yllätä!

Kaksi vuorokautta valkaisun jälkeen sinun on hyvä välttää tupakka- ja nuuskatuotteita sekä happamia ja värjääviä ruokia ja juomia, jotta valkaistu hymysi ei värjäydy uudelleen. Happamia ja värjääviä ruoka-aineita ovat esimerkiksi kahvi, tee, vahva kaakao, colajuomat, punaviiinit, tummat mehut, salmiakki, lakritsi, suklaa, soijakastike, punajuuri, ketsuppi, mustikka, viinimarjat, sitrushedelmät sekä mausteista esimerkiksi curry ja kurkuma.

Valkaisuhoidon jälkeen kahden viikon ajan sinun kannattaa välttää värjääviä klooriheksidiinisuuvesiä ja käyttää harkintaa värjäävien ruoka-aineiden sekä tupakkatuotteiden käytössä. Kun otat tavaksesi huuhtaista suusi vedellä värjäävän ruuan syömisen tai juoman juomisen jälkeen, pysyy valkaisutuloksesi parempana pidempään, sillä näin värjäävät aineet eivät jää pitkäksi aikaa hampaidesi pinnoille.

Hampaidesi valkaisu kestää parempana pidempään, kun käytät hampaidesi pesussa kemiallisesti värjäymiä poistavaa valkaisevaa hammastahnaa. Hampaidesi vaaleus riippuu siitä, miten hyvin hammaskiilteesi heijastaa valoa. Siksi myös hammaskiillettäsi vahvistava Tooth Mousse -niminen hampaiden hoitoaine pidentää valkaisuhoidon kestävyyttä. Hyvillä välineillä tunnollisesti tehty hampaiden hoito kotona pitää hymysi vaaleana pidempään.

Yksi hampaiden valkaisu ei riitä loppuelämäksesi, vaan valkaistua sävyä pitää ylläpitää uusilla valkaisuhoidoilla. Valkaisuhoitojen välissä pintavärjäytymien poistoa ja kirkastusta hymyysi voit saada soodapuhdistuksesta.

HoitoKestoHinta
BlancOne® ULTRA+115 min340 €Varaa aika ›
BlancOne® TOUCH kevytvalkaisu60 min190,00 €Varaa aika ›
BlancOne® CLICK pikavalkaisu30 min105,00 €Varaa aika ›
Valkaisukonsultaatio15 min0,00 €Varaa aika ›