Hoidot

Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus

Käydessäsi hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus -hoidossa saat PURE-suuhygienistin rehellisen arvion suusi – ja varsinkin ikeniesi – kunnosta. Puhdistus saa suusi tuntumaan ihanalta aivan uudella tavalla. Tule siis meille hammaskiven poistoon ja hampaiden puhdistukseen niin saat taas kokea miltä kokonaisvaltaisen puhdas suu tuntuu!

Meillä voit maksaa myös Epassilla. Lue lisää blogistamme.

HoitoKestoHinta
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus60 min129,00 €Varaa aika ›
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus pelkäävälle

Hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa puhdistamme hampaasi hellästi ja katsomme, mitä suullesi kuuluu. Erityisesti arvioimme ikeniesi kuntoa, sillä ne kertovat paljon suusi terveydestä.

75 min159,00 €Varaa aika ›

Hampaiden valkaisut

PURE-suuhygienistin tekemä, laserilla tehostettu valkaisu on nopein, turvallisin ja hammasystävällisin tapa tehdä hampaiden valkaisu. Lopputuloksena on luonnollisen kaunis hymy.

HoitoKestoHinta
BlancOne® ULTRA+

BlancOne® ULTRA+ on vastaanotolla suunhoidon ammattilaisen toimesta tehtävä lääketieteellinen hampaidenvalkaisu, joka sopii voimakkaasti värjäytyneille tai luonnostaan tummille hampaille, kun halutaan kirkas ja pitkäkestoinen valkaisutulos.

115 min340 €Varaa aika ›
BlancOne® TOUCH kevytvalkaisu

BlancOne TOUCH on CLICK käsittelyn intensiivinen versio, jossa valkaisuaine annostellaan useamman kerran vastaanottokäynnin yhteydessä. Tämä hellävarainen ja tehokas valkaisukäsittely antaa hymyllesi syvemmän ja kestävämmän vaaleuden. Hoito voidaan suorittaa suun ja hampaiden puhdistuksen yhteydessä samalla hoitokäynnillä.

60 min190,00 €Varaa aika ›
BlancOne® CLICK pikavalkaisu

BlancOne CLICK valkaisukäsittely on kevyin valkaisumenetelmistämme ja hoito kestää vain 15 minuuttia. Tämä pikavalkaisu menetelmä on ihanteellinen silloin, kun halutaan saada hellästi ja välittömästi kirkkaampi ja valkoisempi hymy. Hoito voidaan suorittaa suun ja hampaiden puhdistus käynnin yhteydessä samalla hoitokäynnillä.

30 min105,00 €Varaa aika ›
Valkaisukonsultaatio

Jos et tiedä, mikä valkaisu sinun hampaillesi on sopivin vaihtoehto, voit tulla maksuttomaan Valkaisukonsultaatioon keskustelemaan asiasta suuhygienistin kanssa.

15 min0,00 €Varaa aika ›

White Spot -hoidot

Kärsitkö hymyhampaiden valkoisista tai ruskeista laikuista, raidoista tai muista kirjavuuksista? Synnynnäisiä kiilteen vaurioita, oikomishoidosta syntyneitä tai liiallisen fluorin aikaansaamia hampaita rumentavia jälkiä voidaan nyt korjata tällä kauan odotetulla uudella Icon resiiniinfiltraatiohoidolla.

Monet kärsivät paljon hampaissaan olevista laikuista, ja esimerkiksi jättävät hymyilyn vähälle, eivät suostu valokuviin tai kärsivät turhaan jopa huonosta itsetunnosta tästä harmillisesta syystä. Toisilla näitä laikkuja on yritetty korjata paikkaaineilla, mutta lopputulos ei aina ole kovinkaan esteettinen. White Spot -hoito voi muuttaa hymysi paljon tasaisemman väriseksi tai poistaa vauriot jopa kokonaan!

HoitoKestoHinta
White Spot -hoito

Käsit­tely tehdään 1-3 hampaa­seen.

45 min220,00 €
White Spot -hoito

Käsit­tely tehdään 4-5 hampaa­seen.

60 min275,00 €
White Spot -hoito

Yli viiden hampaan käsit­telyn hinta 50€/​hammas. KELA hinta 42€/​hammas.

– €
White Spot -konsultaatio

White Spot hoitojen ajan­va­raus maksut­toman konsul­taatio käynnin kautta.

15 min0,00 €Varaa aika ›

Soodapuhdistus eli hampaiden jauhepuhdistus

Soodapuhdistuksessa suuhygienisti suihkuttelee hymysi jauheen, veden- ja ilmanpaineen puhdistavalla yhdistelmällä. Soodapuhdistus saa hampaasi ainutlaatuisen puhtaiksi ja poistaa samalla kahvin, tupakan ja muiden värjäävien tekijöiden aikaansaamat tummentumat!

HoitoKestoHinta
Soodapuhdistus30 min65,00 €Varaa aika ›
Soodapuhdistus muun käynnin yhteydessä30,00 €
Soodan lisäannospussi5,00 €

Hammaskorut

Korosta hymysi persoonallista viehätysvoimaa hammaskorulla! Suuhygienistin tekemä hammaskorun kiinnitys ei satu ja pysyy varmasti paikallaan. Voit ottaa hammaskorun hyvin hoidettuihin ja terveisiin hampaisiin.

HoitoKestoHinta
Hammaskorun kiinnitys

Hammaskorun kiinnitys sisältää valitun hampaan pinnan puhdistuksen hohkakivijauheella ja karhennuksen kemiallisesti, sidosaineen annostelun, korun kiinnityksen paikka-aineella ja aineen kovettamisen. Kiinnitys viimeistellään lakalla, joka lisää korun kiiltoa ja suojaa värjääntymiseltä. Saat myös hoito-ohjeet kotiin viemiseksi.

30 min50,00 €Varaa aika ›
Swarovski kristallikoru25,00 €
Valkokultakoru timantilla40,00 €
Hammaskorun poistokäynti

Hammaskorun poisto onnistuu parhaiten hammashoitolassa. Mikäli koru on tiukassa voidaan liimaa hieman hioa pyörivällä instrumentilla. Jäljelle jäänyt liima hiotaan hampaan pinnalta ja pinta kiillotetaan vielä pyörivällä kumi-instrumentilla. Lopuksi hampaalle laitetaan suojaava ja kiiltoa tuova lakka.

15 min31,00 €Varaa aika ›
Hammaskorukonsultaatio15 min0,00 €Varaa aika ›

Purentalihas- ja voicewell® -hieronnat

Purentalihashieronta auttaa rentouttamaan ja hoitamaan narskuttelun ja hampaiden yhteenpuremisen kipeyttämiä lihaksia kasvojen, pään ja hartiaseudun alueella. Hoito vähentää oireita ja kipuja.

Voicewell® -hieronta helpottaa purentalihaksia, ääniongelmia, auttaa nielemisvaikeuksissa, hoitaa ja huoltaa hengitystä.

HoitoKestoHinta
Purentalihashieronta

Hoitaa purentatoimintahäiriöiden kiputiloja ja rentouttaa lihaksia.

30 min50,00 €Varaa aika ›
Purentalihashieronta

Hoitaa purentatoimintahäiriöiden kiputiloja ja rentouttaa lihaksia.

75 min85,00 €Varaa aika ›
Voicewell® hoito

Hoitaa purentalihaksia ja äänentuotannollisia lihaksia, huoltaa hengitystä sekä auttaa nielemisvaikeuksissa.

60 min75,00 €Varaa aika ›
Voicewell® hoito

Hoitaa purentalihaksia ja äänentuotannollisia lihaksia, huoltaa hengitystä sekä auttaa nielemisvaikeuksissa.

90 min95,00 €Varaa aika ›

Pelkäävän hammashoidot

Onko hammas­hoito viho­vii­meinen asia, jonne haluaisit mennä? Tämä on ymmär­ret­tävää, sillä meistä suoma­lai­sista jopa joka toinen kärsii hammas­hoi­to­pe­losta. Suuhy­gie­nis­ti­pal­velut PUREssa lupaamme kuitenkin, ettemme pure, vaan saat miel­lyt­tävää, rauhal­lista ja pelko­jasi lievit­tävää hammas­hoitoa!

HoitoKestoHinta
Hammaskiven poisto ja hampaiden puhdistus pelkäävälle

Hammaskiven poistossa ja hampaiden puhdistuksessa puhdistamme hampaasi hellästi ja katsomme, mitä suullesi kuuluu. Erityisesti arvioimme ikeniesi kuntoa, sillä ne kertovat paljon suusi terveydestä.

75 min159,00 €Varaa aika ›
Suun terveystarkastus pelkäävälle

Suun terveystarkastuksessa katsomme muun muassa huuliesi, suusi limakalvojen, hampaidesi ja varsinkin ikeniesi kuulumiset. Tarkastuksen perusteella saat ohjeistusta kotiin viemiseksi ja tarvittaessa opastuksen muihin hoitolakäynteihin.

45 min60,00 €Varaa aika ›
Pelkokonsultaatio

Pelkokonsultaatiossa pääset tutustumaan PUREn tiloihin ja hoitosi tekevään suuhygienistiin. Tällä maksuttomalla käynnillä käymme läpi hammashoitosi kulun, jotta tiedät, mitä on luvassa.

15 min0,00 €Varaa aika ›

Muut hoidot

HoitoKestoHinta
Lasten hammashoitokäynti

Pienet suut tutustuvat usein hammashoitoon samalla, kun hoidamme perheen vanhemmat. Tarjoamme lämpimän ensikosketuksen hammashoitoon perheen pienimmille kodikkaassa ympäristössä. Lasten hammashoitokäynti koostuu hampaiden tarkastuksesta, hellävaraisesti puhdistavasta ja herkulliselta maistuvalta pastapuhdistuksesta, hampaiden fluorauksesta sekä tietysti hyvistä kotihoidon vinkeistä.

30 min50 €Varaa aika ›
Suun ja hampaiden terveystarkastus, suppea15 min25,00 €
Suun ja hampaiden terveystarkastus, laaja30 min41,00 €Varaa aika ›
Vihlovien hammaskaulojen hoito tehosuojalakalla45 min85,00 €Varaa aika ›
Ensiapuluonteinen käynti30 min55,00 €Varaa aika ›
Pintapuudutus / leuka12,00 €
Fluorilakkaus7,00 €